Vi er specialister i reparation, vedligehold og nybyg af tagkonstruktioner

Trænger dit tag til et gennemgribende renoveringsarbejde, en mindre reparation eller skal det skiftes helt ud med et nyt tag? Hos Berg & Boyner Byg ApS hjælper vi dig med at udbedre dit tags ømme punkter, så dit hjem og tag atter er beskyttet mod vind og vejr.

Vi er et mindre tømrerfirma med store kompetencer inden for renovering og lægning af tage, og vi kan derfor sikre din bygning mod konsekvenserne, et gammelt og slidt tag kan medføre. Vi holder til i Slagelse, men kører gerne ud til private husejere og erhvervskunder i hele vores lokalområde, og vi har eksempelvis hjulpet med nye tage i Sorø, Korsør og andre byer heromkring. Vi er derfor også klar til at hjælpe dig.

Undgå skader og unødvendige bekymringer med vores hjælp

Man bør med jævne mellemrum få kigget taget på sin bygning efter for utætheder og skader, da det kan sparre dig for unødige bekymringer. Ved at forbedre ventilationen kan du for eksempel undgå svamp i tagkonstruktioner. Tilstoppede tagrender og nedløb kan ligeledes give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra tagkonstruktioner.

Vi kommer af den grund gerne ud og går dit tag igennem. Uanset om det giver foranledning til reparationsarbejde, eller der skal lægges et helt nyt tag, så kan vi klare opgaven for dig. Vi varetager alle former for tagarbejde, og vi er således klar til at sikre dit hjem mod skader, dårlig isolation og meget andet med et smukt og holdbart nyt tag.

Kontakt os for et tilbud på et nyt tag eller en tagrenovering

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre om vores tilbud på tagreparation og nyt tag. Vi udformer dig gerne en pris på din opgave, når vi kender til dine ønsker og behov, og vi har altid plads i kalenderen til at hjælpe dig.

indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med dine oplysninger og dine ønsker. Så vender vi retur med et godt tilbud.

 
 
 
Vedhæft filer
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

håndværk til konkurrencedygtige priser

Alle kunder er lige vigtige, store som små. For os handler det om at komme ud og levere god service, gøre vores kunder tilfredse og sørge for de har haft en god oplevelse.

kundetilfredshed kommer i første række

Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt og det vil være nemt at få fat på os via. mobil og mail. (til eventuelle spørgsmål eller lignende).

hos os er kunderne i trygge hænder

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke håndværk for vores kunder. Berg & Boyner Byg ApS har sans for kvalitet og rådgiver professionelt.

kontakt os

Vi varetager et væld af forskellige former for tømrerarbejde

Hvis du leder en erfaren og kompetent tømrer, kommer vi med glæde ud og hjælper dig. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af ydelser, og vi har særlig stor ekspertise, når det kommer til:

  • ​Udskiftning af vinduer og døre
  • ​Nyt tag og tagrenovering
  • Træterrasser
  • Og meget andet.

Gennem årene har vi betjent store erhvervskunder såvel som private husejere. Vi har stået for alle former for nybyggeri og renoveringer – fra de store og komplicerede opgaver til de små og enkle. I alle tilfælde lægger vi vægt på, at arbejdet er udført efter de højeste faglige standarder. Sætter du pris på kvalitet, så vælg Berg & Boyner Byg ApS til snedker- og tømrerarbejdet.

Kontakt os og få et tilbud fra din lokale tømrer

Hvis du kunne tænke dig at få et tilbud på at få en tømrer ud for at hjælpe dig med opgaven, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Om berg & Boyner byg

Vi løser en lang række forskellige opgaver – altid til din tilfredshed. Fra traditionelt tømrer- snedkerarbejde til havearbejde. Nybygninger, tilbygninger og døre og vinduer. Tag os med på råd fra starten.

Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov.

facebook  Følg os på Facebook

Kontakt os

​Berg & Boyner Byg ApS

Smedegade 49A, 2, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: kontakt@bergogboyner.dk

Se cookiedeklaration

få et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.