Udskiftning af vinduer og døre med gode råd og vejledning

Få styr på isolering og indeklima med vores ekspertise

Oplever du, at du har svært ved at holde på varmen derhjemme, eller er indeklimaet i din virksomhedsbygning dårligt? Så bør du overveje at få skiftet vinduer og døre ud med nogle mere moderne løsninger. Nye vinduer og døre kan nemlig forbedre isoleringen af dit hjem og herved skabe et bedre indeklima samt besparelser i energiregnskabet. I den forbindelse står vi klar til at hjælpe.

Berg & Boyner Byg ApS tilbyder nemlig hjælp og vejledning i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre af alle slags. Lige fra store til små, til moderne og klassiske. Vi vil sammen med dig finde den bedste løsning ud fra netop dine behov, og sammen skaber vi dit drømme resultat.

Med udgangspunkt i Slagelse hjælper vi med montering af vinduer og døre for kunder i hele vores lokalområde, og hvis du står med en opgave i Korsør, Sorø eller et andet sted i nærheden, er vi klar til at hjælpe.

Vi klarer hele opgaven med udskiftning af vinduer

For at sikre et komplet og effektivt resultat, tilbyder vi et omfattende arbejde med udskiftning af vinduer og døre. Dette indebærer, at vi også kan fuge omkring de nye vinduer og døre samt montere lister og lysninger omkring dem. Det giver dig nemlig de bedste resultater, og du undgår at skulle involvere flere forskellige håndværkere i processen.

Den rigtige udførelse er nøglen til, at dine vinduer fremstår pæne i mange år. Her står vi altid klar med råd, vejledning og kompetent tømrerarbejde. Vi har mange års erfaring med udskiftning af vinduer og døre, og du kan derfor trygt overlade opgaven i vores hænder.

Kontakt os hvis du vil have en uforpligtende snak

Hvis du har spørgsmål, der vedrører udskiftning af vinduer eller døre, så er du altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe med. Vi giver dig også gerne et godt tilbud på opgaven, så vi kan komme i gang med vores arbejde.

indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder med dine oplysninger og dine ønsker. Så vender vi retur med et godt tilbud.

 
 
 
Vedhæft filer
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

håndværk til konkurrencedygtige priser

Alle kunder er lige vigtige, store som små. For os handler det om at komme ud og levere god service, gøre vores kunder tilfredse og sørge for de har haft en god oplevelse.

kundetilfredshed kommer i første række

Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt og det vil være nemt at få fat på os via. mobil og mail. (til eventuelle spørgsmål eller lignende).

hos os er kunderne i trygge hænder

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke håndværk for vores kunder. Berg & Boyner Byg ApS har sans for kvalitet og rådgiver professionelt.

kontakt os

Vi varetager et væld af forskellige former for tømrerarbejde

Hvis du leder en erfaren og kompetent tømrer, kommer vi med glæde ud og hjælper dig. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af ydelser, og vi har særlig stor ekspertise, når det kommer til:

  • ​Udskiftning af vinduer og døre
  • ​Nyt tag og tagrenovering
  • Træterrasser
  • Og meget andet.

Gennem årene har vi betjent store erhvervskunder såvel som private husejere. Vi har stået for alle former for nybyggeri og renoveringer – fra de store og komplicerede opgaver til de små og enkle. I alle tilfælde lægger vi vægt på, at arbejdet er udført efter de højeste faglige standarder. Sætter du pris på kvalitet, så vælg Berg & Boyner Byg ApS til snedker- og tømrerarbejdet.

Kontakt os og få et tilbud fra din lokale tømrer

Hvis du kunne tænke dig at få et tilbud på at få en tømrer ud for at hjælpe dig med opgaven, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Om berg & Boyner byg

Vi løser en lang række forskellige opgaver – altid til din tilfredshed. Fra traditionelt tømrer- snedkerarbejde til havearbejde. Nybygninger, tilbygninger og døre og vinduer. Tag os med på råd fra starten.

Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov.

facebook  Følg os på Facebook

Kontakt os

​Berg & Boyner Byg ApS

Smedegade 49A, 2, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: kontakt@bergogboyner.dk

Se cookiedeklaration

få et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.