Velkommen til Berg & Boyner Byg

Muligheder for tømrerlærlinge og svende

​​

Vi leder løbende efter talentfulde svende og lærlinge, der deler vores passion for tømrerhåndværket og ønsker at blive en del af vores dedikerede team. Hos Berg & Boyner Byg er vi stolte af vores arbejde og værdsætter en stærk arbejdsetik, ekspertise og et engagement i at levere førsteklasses tømrerløsninger.


Hvorfor vælge Berg & Boyner Byg?

Erfaring: Vi har årelang erfaring i tømrerbranchen og har opbygget et solidt ry for kvalitetsarbejde.

Faglig udvikling: Vi investerer i vores medarbejderes faglige udvikling og tilbyder muligheder for at forbedre dine færdigheder og avancere i din karriere som tømrer.

Teamånd: Vi tror på teamwork og samarbejde. Her er du en del af et team, der værdsætter dine bidrag og støtter dig i at nå dit fulde potentiale.

Uopfordret ansøgning: lærlinge og svende

Vi er altid interesseret i at høre fra dygtige tømrerlærlinge og erfarne svende, selv når vi ikke har ledige stillinger annonceret. Hvis du deler vores lidenskab og ønsker at arbejde med os, opfordrer vi dig til at sende os din uopfordrede ansøgning.

Hvordan ansøger du?

Det er nemt! Brug kontaktformularen her på siden, hvor du skriver dit navn, telefonnumer og mail samt en kort beskrivelse af dig selv og hvorfor du ønsker at arbejde hos os. Vedhæft gerne dit CV i din ansøgning.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vil du være en del af Berg & Boyner Byg? Vi glæder os til at lære dig at kende og muligvis byde dig velkommen som en værdifuld medarbejder i vores tømrerfamilie. Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på 28 19 41 30.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

​Søg job hs Berg & Boyner Byg her

Brug denne formular til at sende din ansøgning og CV.

 
 
 
 
Vedhæft CV *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

håndværk til konkurrencedygtige priser

Alle kunder er lige vigtige, store som små. For os handler det om at komme ud og levere god service, gøre vores kunder tilfredse og sørge for de har haft en god oplevelse.

kundetilfredshed kommer i første række

Vi er tæt på vores kunder, dvs. at vi sørger for at opretholde en tæt kundekontakt og det vil være nemt at få fat på os via. mobil og mail. (til eventuelle spørgsmål eller lignende).

hos os er kunderne i trygge hænder

Vi skaber tryghed ved at levere et solidt og professionelt stykke håndværk for vores kunder. Berg & Boyner Byg ApS har sans for kvalitet og rådgiver professionelt.

kontakt os

Vi varetager et væld af forskellige former for tømrerarbejde

Hvis du leder en erfaren og kompetent tømrer, kommer vi med glæde ud og hjælper dig. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af ydelser, og vi har særlig stor ekspertise, når det kommer til:

  • ​Udskiftning af vinduer og døre
  • ​Nyt tag og tagrenovering
  • Træterrasser
  • Og meget andet.

Gennem årene har vi betjent store erhvervskunder såvel som private husejere. Vi har stået for alle former for nybyggeri og renoveringer – fra de store og komplicerede opgaver til de små og enkle. I alle tilfælde lægger vi vægt på, at arbejdet er udført efter de højeste faglige standarder. Sætter du pris på kvalitet, så vælg Berg & Boyner Byg ApS til snedker- og tømrerarbejdet.

Kontakt os og få et tilbud fra din lokale tømrer

Hvis du kunne tænke dig at få et tilbud på at få en tømrer ud for at hjælpe dig med opgaven, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Om berg & Boyner byg

Vi løser en lang række forskellige opgaver – altid til din tilfredshed. Fra traditionelt tømrer- snedkerarbejde til havearbejde. Nybygninger, tilbygninger og døre og vinduer. Tag os med på råd fra starten.

Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov.

facebook  Følg os på Facebook

Kontakt os

​Berg & Boyner Byg ApS

Smedegade 49A, 2, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

Ønsker du at skrive til os direkte kan du benytte vores kontaktformular her.

E-mail: kontakt@bergogboyner.dk

Se cookiedeklaration

få et uforpligtende tilbud

Vi sidder klar på telefonen:

Hverdage 08.00 - 16.00.